Το Twitter φέρνει νέες υπηρεσίες, δυνατότητες και προνόμια με την “μπλε” συνδρομή του!

Στο επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας Blue Subscription προχώρησε το Twitter προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον των φανατικών twitterάδων προσφέροντας νέες δυνατότητες και προνόμια ως προς την παραγωγή και διαχείριση τόσο του περιεχομένου όσο και του λογαριασμού γενικότερα. Η νέα υπηρεσία συνδρομής σχεδιάστηκε όχι για να αποκλείσει ορισμένους χρήστες αλλά για να απογειώσει την εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας…για όσους φυσικά το επιθυμούν! Τι όφελος έχουν όμως όσοι εγγραφούν Twitter Blue; Δημιουργία φακέλων Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να οργανώνουν με ευκολία το αποθηκευμένο περιεχόμενο, να το εντοπίζουν γρήγορα και να το διαχειρίζονται όπως επιθυμούν.

Δυνατότητα αναίρεσης

Ξεχάσατε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον; Κάνατε κάποιο λάθος που πρέπει να διορθωθεί ή πρέπει να προσθέσετε κάτι ακόμα; Με τη δυνατότητα Undo Tweet θα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και αναθεώρηση του Tweet σας πριν δημοσιευτεί.

Νέα λειτουργία ανάγνωσης

Η λειτουργία Reader Mode παρέχει μια πιο όμορφη εμπειρία ανάγνωσης απαλλάσσοντας τους χρήστες από τον περιττό θόρυβο καθώς μετατρέπει τα tweets σε ευανάγνωστο κείμενο, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε απρόσκοπτα όλο το πιο πρόσφατο περιεχόμενο.   Τέλος, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων όπως ειδικά εικονίδια εφαρμογών για την αρχική οθόνη της συσκευής τους, διασκεδαστικά χρωματικά θέματα για την εφαρμογή τους και θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική υποστήριξη πελατών.

The post Το Twitter φέρνει νέες υπηρεσίες, δυνατότητες και προνόμια με την “μπλε” συνδρομή του! appeared first on Digital Life!.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

InternetLifetwitterzΤεχνολογία

internetlifetwitterδυνατότητεςκαιμεμπλεΝέεςπρονόμιασυνδρομήΤεχνολογίατου,υπηρεσίεςφέρνει

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend