Το τέλος του lockdown: Όλοι έξω, το αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής (εικόνες και βίντεο)

Το τέλος του lockdown: Όλοι έξω, το αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής (εικόνες και βίντεο)

Κάτι η ηλιόλουστη Κυριακή, κάτι η κόπωση από τους συνεχόμενους μήνες εγκλεισμού οδήγησαν τους Αθηναίους να καταφύγουν στους δρόμους και της παραλίες της Αττικής, όπου επικράτει το… αδιαχώρητο για την εποχή. Το lockdown, επί της ουσίας, αποτελεί παρελθόν.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα δεν έχει την κοσμοπλημμύρα του καλοκαιριού, ωστόσο εκατοντάδες είναι οι πολίτες από το πρωί κατεβαίνουν στη μεγάλη ακτή για βόλτα, πικ νικ και οι τολμηρότεροι για μπάνιο.

Μαραθώνας: Κόσμος στην παραλία

Οι παραλίες της Αττικής γενικότερα «γέμισαν» κόσμο σήμερα, Κυριακή 28 Μαρτίου, δείχνοντας ότι το «αυστηρό» lockdown αποτελεί… παρελθόν.

Οι σχεδόν πέντε μήνες που η χώρα βρίσκεται σε lockdown έχουν φέρει τον κόσμο στα όρια τους. Ειδικότερα, οι Αθηναίοι φαίνεται ότι έχουν «βαρεθεί» το lockdown, στο οποίο έδωσαν ένα τέλος… από μόνοι τους.

Το τέλος του lockdown: Όλοι έξω αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής

Η κυβέρνηση και οι ειδικοί, παρά τα τουλάχιστον 3.000 κρούσματα που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ κάποιες από τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι έχουν… πάρει το μήνυμα της κόπωσης, και ετοιμάζονται για το σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Το τέλος του lockdown: Όλοι έξω αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 5 Απριλίου είναι προ των πυλών, ενώ ο κ. Πέτσας σήμερα άφησε «ορθάνοιχτο» παράθυρο για Πάσχα στο χωριό.

Παράλληλα, ένα από τα σενάρια που είναι στο τραπέζι, είναι το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων, το οποίο στην πράξη φαίνεται να έχει πάει ήδη… περίπατο.

Το τέλος του lockdown: Όλοι έξω αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής

Η πίεση που δέχεται το ΕΣΥ είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με εκατοντάδες εισαγωγές κάθε ημέρα, με τις απόψεις των ειδικών να μην είναι στο ίδιο μήκος κύματος, όπως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Παυλάκης, ανέφερε ότι ένα μικρό άνοιγμα τώρα μπορεί να οδηγήσει και σε εικόνες Μπέργκαμο στη χώρα μας.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

Κοινωνια

Comments are disabled.

Send this to a friend