Στην Ελλάδα ό,τι ΔΗΛΩΣΕΙΣ είσαι… Μαίρη Συνατσάκη: “Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας.”

Στην Ελλάδα ό,τι ΔΗΛΩΣΕΙΣ είσαι… Μαίρη Συνατσάκη: “Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας.” Με συχνές παρεμβάσεις τις μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αναρτήσεων στα social media ή του καναλιού της στο YouTube, η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη εκφράζει συχνά τις απόψεις της και τοποθετείται ανοιχτά κατά διαφόρων εδραιωμένων στερεοτύπων και αντιλήψεων.

Μαίρη Συνατσάκη ΥΨΟΣ: Πόσο ΨΗΛΗ είναι η ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ Μαίρη!

Αυτή τη φορά, με ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στου YouΤube, εφορμούμενη και από προσωπικά μηνύματα που έχει λάβει από φαν της, μιλά για τον ρατσισμό, τα στερεότυπα, τις διακρίσεις και το μίσος και εξηγεί με απλή γλώσσα τι σημαίνει να είσαι ομοφυλόφιλος, μετανάστης ή πρόσφυγας στην Ελλάδα του 2017.

Μαίρη Συνατσάκη: Το ‘αιχμηρό’ σχόλιο follower για την ηλικία της και η… αφοπλιστική της απάντηση

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χρειάζεται να εξηγήσω σε κάποιον άνθρωπο ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν έχει καμία διαφορά από το να είσαι ετεροφυλόφιλος. Είσαι άνθρωπος. [..] Το μίσος είναι το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις και να αισθανθείς», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΕΓΚΥΟΣ Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ!

Το βίντεο που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο YouTube έχει ήδη περισσότερα από 350,000 views.

The post Στην Ελλάδα ό,τι ΔΗΛΩΣΕΙΣ είσαι… Μαίρη Συνατσάκη: “Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας.” appeared first on Freegossip.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

GOSSIPΜαίρη ΣυνατσάκηΡοή ειδήσεων

Comments are disabled.


Send this to a friend