Κατερίνα Καραβάτου: Στο νοσοκομείο. Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου: Στο νοσοκομείο. Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης Εκτός εκπομπής βρίσκεται και σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια αποχώρησε χθες από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά τους τίτλους αρχής, με τον Κρατερό Κατσούλη να αποκαλύπτει πως ένιωσε μια αδιαθεσία. Ωστόσο, σήμερα το πρωί δεν ήταν και πάλι στη θέση της, και όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ!

«Εδώ είμαστε λοιπόν! Σχεδόν όλοι μαζί! Η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ σήμερα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ», είπε το πρωί της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης για την περιπέτεια της υγείας της Καραβάτου: ”Τα πράγματα δεν είναι καλά…”

Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου, αρκέστηκε στο να αναφέρει μόνο ότι έχει μια θετική πορεία και θα γίνει γρήγορα καλά. Με τους συνεργάτες της να στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

The post Κατερίνα Καραβάτου: Στο νοσοκομείο. Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης appeared first on Freegossip.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

Free gossip!GOSSIPΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Comments are disabled.

Send this to a friend