Η έκκληση της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για μάρτυρες στο θανατηφόρο τροχαίο: “Τον εγκατέλειψαν”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Μαστρογιάννης έχασε τη ζωή του από ασυνείδητο οδηγό στις αρχές Φεβρουαρίου και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο.  Η οικογένειά του ψάχνει να βρει απαντήσεις για τις περίεργες συνθήκες θανάτου του.
«Κατά μαρτυρία του οδηγού φορτηγού που σταμάτησε μου είπε ότι ο πατέρας μου τελευταία χτύπησε στον οδηγό. Τώρα ποιος τον χτύπησε και γιατί δεν ξέρω» λέει στο T–Live o γιος του. «Όταν κάποιος εγκαταλείπει έναν άνθρωπο, μπορεί πιο κάτω να εγκαταλείψει κι άλλον» υποστηρίζει ο αδερφός του 70χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, στην εκπομπή, ο οποίος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.
Οι εικόνες από τα βίντεο στις κάμερες ασφαλείας δεν είναι καθόλου ευκρινείς, με αποτέλεσμα να μη βοηθούν την τροχαία για τον εντοπισμού του οχήματος που τραυμάτισε ακαριαία τον Μπάμπη Μαστρογιάννη.
Δες περισσότερα στο ρεπορτάζ του T–Live:

The post Η έκκληση της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για μάρτυρες στο θανατηφόρο τροχαίο: “Τον εγκατέλειψαν” appeared first on Freegossip.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

Blog viewGOSSIP

Comments are disabled.

Send this to a friend