Έκπληξη του Netflix – H 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται την επόμενη εβδομάδα!

Αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη, ήρθε η μέρα που μάθαμε επιτέλους πότε θα βγει η 2η σεζόν του Bridgerton. Και μάλιστα, η αγαπημένη σειρά εποχής επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα! Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τα μέσα Απριλίου!

Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι αυτόν τον μήνα θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Bridgerton, ωστόσο το Netflix μας έκανε την έκπληξη να έχει ήδη έτοιμα τα νέα επεισόδια. Μάλιστα, τελικά τα γυρίσματα θα είναι για την 3η και όχι για την 2η σεζόν, η οποία είναι ήδη έτοιμη.

«Θέλαμε να κάνουμε αυτήν την ξεχωριστή έκπληξη στο κοινό που τόσο αγαπάει την σειρά» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix.

Αυτή η σεζόν θα έχει ως επίκεντρο των Anthony Bridgerton και το αντικείμενο του πόθου του θα ενσαρκώσει η Simone Ashley, την οποία γνωρίσαμε από τον ρόλο της Olivia στο Sex Education.

Ακόμη, το Netflix αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν πολλοί νέοι χαρακτήρες στην 2η σεζόν του Bridgerton, οι οποίοι παραμένουν έως τώρα μυστικοί.

Ο ενθουσιασμός του κοινού για την 2η σεζόν του Bridgerton είναι τεράστιος, όπως είναι αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για την πιο πετυχημένη εμπορικά σειρά του Netflix.

The post Έκπληξη του Netflix – H 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται την επόμενη εβδομάδα! appeared first on Digital Life!.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

2Η ΣΕΖΟΝ BRIDGERTONBox OfficeBridgertonBridgerton 2ος κύκλοςBridgerton NetflixNETFLIX ΣΕΙΡΕΣTVzΤεχνολογία

Comments are disabled.

Send this to a friend