Η Apple επανασχεδιάζει το iCloud Mail για Web

Η Apple έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει έναν σημαντικό επανασχεδιασμό της εμπειρίας iCloud Mail στο web, κάνοντας την υπηρεσία webmail πιο συμβατή με τις πρόσφατες αλλαγές σχεδιασμού που έγιναν στο macOS Big Sur.

 iCloud Mail

Δείτε επίσης: Τελικά, η Apple ενδιαφέρεται πραγματικά για το απόρρητο των χρηστών;

Κατά την είσοδο στον ιστότοπο beta του iCloud, οι χρήστες θα βρουν μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής web Mail. Ο νέος σχεδιασμός μοιάζει περισσότερο με την τρέχουσα εφαρμογή Mail που διατίθεται σε iPad και Mac, καθώς διαθέτει καθαρότερο interface με παχύτερα εικονίδια.

Το προηγούμενο Mail web app, το οποίο παραμένει προσβάσιμο μέσω του επίσημου ιστότοπου iCloud, εξακολουθεί να έχει υπολειπόμενα στοιχεία του interface iOS 7 με εξαιρετικά λεπτές γραμματοσειρές και εικονίδια. Τώρα φαίνεται ότι η Apple φέρνει επιτέλους μια πιο μοντέρνα εμφάνιση στο iCloud web, ξεκινώντας από το Mail – άλλες εφαρμογές ιστού iCloud εξακολουθούν να έχουν την παλιά σχεδίαση ακόμη και στο beta website.

Δείτε επίσης: Κλάπηκαν 26 εκατομμύρια logins από Amazon, Facebook, Apple κι άλλους tech giants

Μια άλλη διαφορά μεταξύ του παλιού και του νέου iCloud Mail στο web είναι ο πίνακας σύνθεσης αλληλογραφίας, ο οποίος εμφανίζεται τώρα στο ίδιο παράθυρο, ενώ ο παλιός φέρνει το composition panel σε ξεχωριστό παράθυρο.

Δείτε παρακάτω μερικά screenshots που συγκρίνουν τις δύο εκδόσεις του Mail web app:

Δείτε επίσης: Η Apple ανακοινώνει το watchOS 8: Όλες οι λεπτομέρειες

Αν και δεν γνωρίζουμε το πότε το νέο iCloud Mail στο web θα είναι διαθέσιμο σε όλους, η Apple πιθανότατα θα αλλάξει στη νέα σχεδίαση αργότερα μέσα στην χρονιά με την κυκλοφορία του iOS 15 και άλλων ενημερώσεων. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή ιστού iCloud Mail, απλώς συνδεθείτε με το Apple ID σας στη διεύθυνση beta.icloud.com.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

The post Η Apple επανασχεδιάζει το iCloud Mail για Web appeared first on SecNews.gr.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

AppleicloudUpdatesΤεχνολογία

«mailappleicloudupdatesεπανασχεδιάζειΤεχνολογίατο

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend