Ανατροπή στο παραπέντε στις διαδημοτικές μετακινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

Ανατροπή στο παραπέντε στις διαδημοτικές μετακινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

Επισημοποιήθηκε η απόφαση για να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη. Επιτρέπεται τελικά η διαδημοτική μετακίνηση. Πρόκεται για αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς όπως έγινε γνωστό μετά το πέρας της χτεσινής σύσκεψης έβγαινε προς τα έξω πως ούτε τα καταστήματα θα ανοίξουν, ούτε οι διαδημοτικές θα επιτραπούν.

Σε ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ξεκαθαρίζει ότι οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο θα γίνονται κανονικά, όπως προβλέπεται σε όλη τη χώρα κάθε Σαββατοκύριακο, αρχής γενομένης από σήμερα.

«Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορωνοϊού Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

Κοινωνια

Comments are disabled.

Send this to a friend