Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον πρωταθλητή και αφιέρωση στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον πρωταθλητή και αφιέρωση στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο Παναθηναϊκός σήκωσε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο μπάσκετ και οι φίλοι του βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, με την επιστροφή της στο ΟΑΚΑ. Τα συνθήματα για Παύλο Γιαννακόπουλο και Μάριο Χεζόνια και η αφιέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ στον ιστορικό της ηγέτη.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Λαύριο, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών της Basket League και σήκωσε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο του Λαυρίου και «αποθέωσαν» τους παίκτες του Κάτας. Αυτή όμως ήταν μόνο… η αρχή.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, οπαδοί του «τριφυλλιού» περίμεναν την επιστροφή της ομάδας στο ΟΑΚΑ και φώναξαν συνθήματα για τους νικητές, με τον Μάριο Χεζόνια να… δέχεται τα περισσότερα.

«Οε, οε, πρωτάθλημα για σένα, Παύλο Γιαννακόπουλε», φώναζαν ρυθμικά οι οπαδοί του «τριφυλλιού», καθώς την ημέρα της κατάκτησης του 40ου πρωταθλήματος συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ.

Την ίδια στιγμή, με μήνυμα της μέσω των social media, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφιέρωσε το 40ο της πρωτάθλημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Το 40ο αφιερωμένο στον Πατριάρχη μας, Παύλο Γιαννακόπουλο 🏆☘

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2018, ο Ιστορικός Ηγέτης του Παναθηναϊκού μας, ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, κίνησε για τον Παράδεισο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αφιερώνει το 40ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της και το φετινό νταμπλ στη μνήμη του Πατριάρχη του Συλλόγου μας.

Του ανθρώπου που έκανε πράξη τα όνειρά μας και γαλούχησε γενιές Παναθηναϊκών με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας.

Δεν τον ξεχνάμε και ούτε πρόκειται να τον ξεχάσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας» αναφέρουν στο «τριφύλλι».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον πρωταθλητή και αφιέρωση στον Παύλο Γιαννακόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

ΑθλητικάΟΑΚΑΟΠΑΔΟΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑθλητικάΑποθέωσηαφιέρωσηΓιαννακόπουλοΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣκαιΟΑΚΑΟπαδοίΠαναθηναϊκόςΠαύλοΠαύλοςπρωταθλητήστον

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend