Ναυτεμπορική: Στις 7 Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ακίνητα που βγαινουν στο «σφυρί»

Ναυτεμπορική: Στις 7 Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ακίνητα που βγαινουν στο «σφυρί»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για τα ακίνητα της Ναυτεμπορικής, τα οποία βγαίνουν στο «σφυρί», αφότου η εταιρεία τέθηκε υπό ειδική διαχείριση. 

Καταληκτική ημερομηνία αποτελεί η 7η Απριλίου, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές στα γραφεία της εταιρείας στην Λένορμαν.

Προβλέπονται τρεις πλειοδοτικοί διαγωνισμοί, για την εκποίηση του συνόλου του ενεργητικού της Ναυτεμπορικής – Πάνος Αθανασιάδης και Σία ΑΕ.  

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τα γραφεία και τα οικόπεδα της εταιρείας, επί της οδού Λένορμαν 205 στον Κολωνό και επί των οδών Δραγούμη και Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη, 4 οικόπεδα στα Σεπόλια και γεωτεμάχιο εντός της ΒΙΠΕ – ΒΙΟΠΑ Παιανίας.

Στη δεύτερη ομάδα περιουσιακών στοιχείων που οδεύει προς εκποίηση περιλαμβάνεται  εξοπλισμός και κινητή περιουσία, μεταξύ των οποίων και το πιεστήριο στην Παιανία.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την ειδική διαχειρίστρια την ίδια ημέρα, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής προσφορών και αφού έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρόσκληση για την διενέργεια των πλειοδοτικών διαγωνισμών δημοσιεύθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021, με προοπτική να υποβληθούν οι προσφορές την 4η Μαρτίου 2021, ωστόσο η ιδιοκτησία της επιχείρησης κατέθεσε αίτηση τριτανανοκοπής έναντι της ειδικής διαχείρισης, οδηγώντας σε αναβολή την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού.   Η ανακοίνωση ότι η διαγωνιστική διαδικασία εκποίησης του συνόλου της περιουσίας της Ναυτεμπορικής συνεχίζεται κανονικά, δημοσιεύθηκε στον Τύπο. 

To άρθρο Ναυτεμπορική: Στις 7 Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ακίνητα που βγαινουν στο «σφυρί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΟικονομία

Comments are disabled.

Send this to a friend