Κώστας Γκρέκας: «Ήταν σαν να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων»

Κώστας Γκρέκας: «Ήταν σαν να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων»

Όσα αποκάλυψε ο νικητής της Φάρμας, Κώστας Γκρέκας για τον μεγάλο τελικό!

Λίγες ώρες μετά την αυλαία της Φάρμας, όπου και αναδείχθηκε νικητής, ο Κώστας Γκρέκας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Παρασκευή και έκανε κάποιες σημαντικές παρασκηνιακές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών, το μοντέλο αποκάλυψε ότι από τον ημιτελικό και στη συνέχει στον τελικό, οι υπόλοιποι φιναλίστ είχαν συνασπιστεί εναντίον του. Ο ίδιος εξήγησε και με ποιο τρόπο έγινε αυτό.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός».

Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20″, ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.

To άρθρο Κώστας Γκρέκας: «Ήταν σαν να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

MediaΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΕΚΑΣ

mediaΓΚΡΕΚΑΣΓκρέκας:εναντίονήτανΚΩΣΤΑΣΚώστας,μόνοςμου».παίζωΣαντεσσάρων

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend