Η Λίλιαν Αρχοντή αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Η Λίλιαν Αρχοντή αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

«Δεν περνούσα καλά», λέει η Λίλιαν Αρχοντή.

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μίλησε για το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά και για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίλιαν Αρχοντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεση η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά».

«Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμουν έγκυος! Κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς»!

To άρθρο Η Λίλιαν Αρχοντή αποκαλύπτει για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

MediaΛΙΛΙΑΝ ΑΡΧΟΝΤΗ

mediaΑννίταςαπόαποκαλύπτειαποχώρησηΑΡΧΟΝΤΗΑρχοντή:εκπομπήΛίλιανΠάνια:τηντης

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend