Εθνική Οδός: Αιφνιδιασμός στα διόδια – Έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο και δείτε τι βρήκαν μέσα

Εθνική Οδός: Αιφνιδιασμός στα διόδια – Έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο και δείτε τι βρήκαν μέσα

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, βάρους περίπου 10 κιλών, μετέφερε 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο 73ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκαν στο διάκενο μεταξύ των πλαϊνών του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και της λαμαρίνας του αμαξώματος, 20 συσκευασίες που περιείχαν περίπου 10 κιλά ηρωίνης.

Ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση. Δείτε την εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία…

To άρθρο Εθνική Οδός: Αιφνιδιασμός στα διόδια – Έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο και δείτε τι βρήκαν μέσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣΗΡΩΙΝΗΚΟΡΙΝΘΟΣΣΥΛΛΗΨΗΤοπικά Νέα

ΑιφνιδιασμόςΑυτοκίνητοβρήκανΔείτεδιόδιαΕΘΝΙΚΗΕθνική:ΈκανανΗΡΩΙΝΗκαιΚΟΡΙΝΘΟΣμέσαΝέαοδόςσταΣΥΛΛΗΨΗτιτοΤοπικάφτερόφύλλο…

Comments are disabled.

Δεν Διαφημιζόμαστε. η Διαφήμιση μας Είσαι Εσύ Βοηθησε μας. Ευχαριστούμε.
Send this to a friend